dissabte, 5 de setembre del 2009

Torna LO PUTO CRACK



El Gran Hobbit de la Llum, lo PUTO GUSILUZ i des de'l Gol contra el Chelsea: LO PUTO CRACK, Don Andrés Iniesta, està apunt de tornar a saltar als terrenys de joc i sentir-se futbolista:

”Veig molt a prop el moment de rebre l’alta mèdica i tornar a sentir-me futbolista. Espero que sigui pel proper partit. He passat un estiu molt dolent però, per sort, la cama està bé i ja tinc ganes de jugar”.

Aquestes paraules les ha pronunciat lo crack blaugrana en la presentació del seu llibre “Un any al paradís, el meu diari del triplet”. El jugador del Barça rememora en forma de diari els moments més especials d’una temporada històrica.


El llibre està escrit en forma de diari personal, dividit en vuit capítols i amb pàgines manuscrites pel mateix jugador i fotos personals triades expressament per Iniesta. Al llarg de 119 planes, Iniesta explica en primera persona els moments més rellevants d’una temporada històrica en la s’alternen moments inoblidables amb altres de més complicats.”El partit al camp del Chelsea va ser el millor moment de tota la meva vida. Fer feliç a tanta gent va ser increïble.

Si ja es veu a la foto, que el gol per l'escaire....anava directe cap a la Copa d'Europa, je, je, je!!!

Recordem la retransmissió que es va fer a RAC1 durant moments abans del gol...



INIESTA seguia la presentació comentan: "Després van arribar els tres títols, la golejada al Bernabeu i les celebracions. També hi van haver moments difícils que explico en el llibre, com la lesió que vaig patir al final de temporada. Els 17 dies que van passar entre la lesió contra el Vila-real i la final de Roma van ser un malson. Per sort, vaig poder jugar i l’equip va guanyar el títol”.

Més info a: http://www.fcbarcelona.com/web/catala/noticies/futbol/temporada09-10/09/n090904106564.html

O recordem també la nit màgica del Bernabeu, ji, ji, ji.... (amb els grans comentaris dels amics de La Ser)




Lo Crack ha tornat, que tremoli la Galaxia Blanca, que mirant al Futur, aquesta vegada DON ANDRÉS no farà el gol per passar a la Final de la Champions a Madrid el 22/05/2010, si no que marcarà aquell dia per consolidar-se com a
LO SUPERCRACK DON ANDRÉS INIESTA!!!