diumenge, 6 de setembre del 2009

Festival SITGES '09


A poc més d'un mes de l'inici de la 42 edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, ja tenim el llistat de pel.lícules de la secció Oficial Fantàstic a competició, que enguany presenta 22 films a competició.

Trobem una selecció molt variada dins el gènere del Fantàstic, que ve a reivindicar una vegada més que el gènere fantàstic no té limits.

Tot fent referència a la actualitat de la Biennale di Venezia , amb la seva 66 Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica, alguns aficionats del cinema ens agradaria que es reproduís una miqueta del glamour que hem vist a la ciutat italiana.
Quina gran repercusió tindria per la vila de Sitges, junt amb la presència de figures tant importants del gènere fantàstic com Alien, King Kong, E.T., Cheewaka, la niña del exorcista,... i ademés aparegués per l'Hotel Melia la gran MARIA GRAZIA CUCINOTTA...


Jo crec que en el marc incomparable de Sitges, sota l'Església de Sant Bartomeu... els dos grans icones del cinema com King Kong i Maria Grazia (gràcies nostre senyor!!!) Cucinotta fan una parella ESPECTACULAR, o no us sembla?


El que es segur és que l'Esglèsia hi serà en aquesta 42 edició, en King Kong ja veurem si apareixerà, si vingués MGC seguríssim que fa acte de presència... El que segur que vindrà aquest anys serà ALIEN directament de la nau NOSTROMO, i potser alguna espècie aliènigena més pot acabar de fer acte de presència per la bellissima vila de Gaylandia!!!

I els amants del 7è art no perderm l'esperança de que algun astre caigui del cel i si potser de sexe femení... millor encara. Formularé el meu desig en veu alta, aprofitant una dels films presents a concurs, la peli francesa Ne te retourne pas, de Marina de Van, un tour de force inquietant entre Monica Belluci i Sophie Marceau.


Si, si, si MONICA BELLUCI, la més gran bambina italiana... Va estar a Cannes, però perquè no perdre's un cap de setmana per Sitges, ohhh MAMMA MIA!!!


Monica Bellucci va desfilar per la catifa vermella de Cannes acompanyada de l'alter ego a la pel.licula NE TE RETOURNE PAS, Sophie Marceau.



Després de King Kong, Alien, E.T. o el mateix pelut Cheewaka
, jo crec que ja toca fer-s'ho mirar entre tanta samarreta blanqueta de tirants pel passeig de Gaylandia...
PER FAVORE, UNA BELLA BAMBINA PER L'AMORE!!!


Alguns les prefereixen roses, però jo em quedo amb la MEDITERRÀNEA, com deia l'amic Serrat....


Més info de la resta de pel.lícules a competició Oficial Fantàstic a: http://sitgesfilmfestival.com/cat/noticies/?id=1002949#01

1 comentari:

Goblin77 ha dit...

Home podries demanar al Iniesta o el Xavi! Pero crec que la Bellucci a Sitges ja es demanar molt no! :D

Per cert, t'e bona pinta, a part d'ella, la peli aquesta francesa.