divendres, 4 de setembre del 2009

MUSIC NON STOP: 8 raons per anar a Kovenhavn fins a final d'any (2ª part)

5ª Raó: 26 d'Octubre - PARKEN



Són MUSE, una banda anglesa de rock alternatiu (altres parlen de rock espacial i electrònic), formada pel trio original de Teignmouth: Matthew Bellamy (compositor, veu, guitarra, teclat i piano); Dominic Howard (batería i percussió). i Christopher Wolstenholme (baix elèctric, teclats y cors), i més tard, després del seu quart album, s'afegeix als teclats, samplers i alguns cors, Morgan Nicholls.

La banda és famosa per les seves energiques actuacions en viu, i els interessos excentrics del seu líder Bellamy en la conspiració global, vida extraterrestre, teologia i l'apocalipsi.... MAMMA MIA, QUIN IL.LUMINAT!!!

Gaudim de la seva creativitat:




I pels que no pogueu escapar-vos a Dinamarca, els podeu gaudir aquí mateix, el 27 de novembre al Palau Sant Jordi.

6ª Raó: 8 de Novembre - STORE VEGA
Enghavevej 40 1674

Estem davant la foscor de Noruega, deu ser per la latitud d'aquelles terres, però el que és segur és que la seva música no ens deixa glaçats, o si???
Duet de música electrònica format per Torbjørn Brundtland y Svein Berge, i amb la col.laboració entre d'altres de veus tant fantàstiques com la de Karin Dreijer de The Knife... SUBLIME!!!!
Comproveu-ho vosaltres mateixos:




7ª Raó: 12 de Novembre - KB Halle
  • Peter Bangsvej 147
  • 2000, Frederiksberg


La banda anglesa de rock alternatiu PLACEBO formada per Brian Molko i Stefan Olsdal, acaben d'estrenar el seu 6è disc BATTLE FOR THE SUN, i el títol del disc, no crec que faci referència al Sol que deu prendre l'excèntric lider del grup, caracteritzat per una imatge amb molt de glam i moltes vegades asexualitzada.

Aquí els tenim enregistrant el video del single del seu nou treball:



8ª Raó: 15 de Desembre - FORUM

Passem de Placebo, amb l'inocent-blanquet de 'n Brian Molko, als QUINA POOOR, alemanys de RAMMSTEIN!!!

Sort que apareixen amb la creu de la creu roja a la foto, ja que tenien fama de filiesa cap a altres tipus de creus, i no eren les de Sant Jordi... ...A l'espera del seu nou àlbum que apareixierà cap a l'octubre, aquest grup alemany (que canta en alemany i per això encara fan més por!!) està format per: Till Lindemann, Richard Kruspe, Oliver Riedel, Paul Landers, Christian Lorenz y Christoph Schneider.
Ells defineixen la seva música com a Tanzmetall ("metall de ball"), englobat dins el METAL INDUSTRIAL... O sigui que cuidadín no us feu mal!!!
Aquests Deutch men, entre que canten en alemany, fan metal i tenen focs d'artifici en els seus directes... SÓN TOT UNA GARANTIA D'ESPECTACLE!!!

I no us preocupeu, que també vindran a casa nostra, el 12 de novembre al Pavelló Olímpic de Badalona

Gaudiu-ne una miqueta abans (jo els ficaria de BSO de REC2...ja que per una peli del mestre Miyazaki com a Ponyo no els veig, ji, ji, ji...)