dijous, 14 de gener del 2010

Una derrota que ens farà més forts!!!

Primer de tot, felicitar al BARÇA per la lluita i joc espectacular que van realitzar ahir a Sevilla per aconseguir la remontada i classificar-nos per la següent ronda de la Copa, que al final no es va poder aconseguir però la imatge de domini i creure en la remontada, honra a aquest equip i als seus jugadors.... FELICITATS BARÇA, per caure lluitant com els campions que sou... (no recordaré com van caure els galàctics al costat fosc... contra un tal ALCORCÓN, que per cert, alguns parlaven molt d'ells i segur que no treuen en les seves portades de la premsa merenguo-mesetària, que ahir van ser el.liminats de la Copa contra un tal Santander d'un "merengue" anomenat Canales, amb l'anul.lació d'un gol en fora de joc inexistent.... AL LORO CON EL VILLARATO!!!

Recordem el resum del partit:




Les declaracions al respecte del futbol que va desarrotllar el Barça ahir, sobretot a la 2ª part, no són sospitoses de l'orgull i la classe d'aquest equip:
Però el més important no són les paraules dels demés, si no les dels nostres jugadors i el nostre capità, Carles Puyol
El capità celebrava el gol de Xavi, que feia creure més en la remontada...

Però com us dic, ORGULLÓS de la manera de caure ahir a Sevilla... Però ara faré un analisi, del perquè de la el.liminació, des de'l meu punt de vista, davant el que crec que és el segon millor equip de la lliga espanyola (que vagi per endavant).

Afirmant primer de tot, que he cregut i crec, en aquest equip (jugadors i entrenador) de manera fidel i cega, i que el màxim responsable del sextet ha estat el treball i ordre impossat als enormes jugadors barcelonistes, ademés de creure en tots ells (Chigrinski, Milito, i fins i tot Henry...), puc afirmar i crec que GUARDIOLA ES VA EQUIVOCAR EN EL PARTIT D'ANADA, i no vull ser resultarista, ja que mai ho he estat, esgrimiré les meves raons, sense que ho digui perquè el Barça hagi estat el.liminat:
  1. Com dic ACCEPTO les rotacions i en sóc partidari, sempre ho he estat i ho continuaré extant, PERÒ AMB ORDRE I EQUILIBRI, i això es va perdre en el partit d'anada en possar de titulara a Milito (massa temps de baixa), Chigrinski (massa pressió) i Màrquez (des de fa anys a un nivell per sota del que va assolir fara 2-3 anys), i tot això tenint en compte que eren tres jugadors sense el recolzament de un XAVI o BUSQUETS al mig que afavorís el joc de contrucció blaugrana... Un triangle defensiu-mig sol davant dels lleons del Sevilla i les hienes culés de la grada, torno a afirmar que era un pressió i responsabilitat excessiva, que va assumir GUARDIOLA i que només es justificava, des de tots els punts de vista perquè NO PRIORITZAVA A LA COPA com a competició de primer nivell.
  2. La primera reflexió, perdria tota la raó de ser, si com dic al final NO PRIORITZES la competició, cosa que va quedar demostrat que no va ser així, TREIENT ahir de TITULARS a tots els CRAKCS.
De la mateixa manera, que ahir va treure a tots els "CRACKS", igualment hagués jugat tant Bojan i Pedro, per Ibra i Henry, o a la mitja Tiago, per Sergio, Iniesta o Xavi, s'hagués aconseguit tingut un equip EQUILIBRAT al Camp, amb possibilitats de remontada igual que les que van tenir ahir tots els teòrics titulars...però GUARDIOLA que va sortir per la REMONTADA en aquest cas no va trair les seves paraules i "va treure el millor equip possible", i com també va dir: "Tinc la sensació d'haver fallat a l'equip"

Aquest és un dels motius de veure ahir a jugadors molt empipats i cabrejats amb la derrota-el.liminació, se saben superiors al Sevilla, i ho demostren al terreny de joc, però els desencerts i les dessicions equivocades tant en el camp, com fora d'ell a vegades no poden ser modificades a temps... i el temps no dona segones oportunitats en l'esport.

No volia fer cap tipus d'analisi estil 1 per 1, que fan els periodistes, però després d'escoltar de boca dels meus "amics" de RAC1 veure com li donaven la votació al MILLOR JUGADOR a Titi Henry.... mamma mia, però és que jo sóc d'un altre planeta o veig un altre tipus de futbol?????

Em pregunto, perquè serveix corre i corre com ho fa Henry, si després MAI finalitza optimament les seves jugades, no mira quan centra i fa l'últim passe al "bulto", semblen assistències al porter, això és com el meu "admirat" DANI ALVES, corre i corre per la banda, però si fa bona 1 de 10 centrades, QUE NO HO VEIEU???? Si va necessitar 2 minuts al camp Pedrito, Don Pedro, per fer un centro per la banda, amb rosca mesurada, per estar apunt d'arribar a rematar Messi o Bojan dins l'àrea petita...

ARA PREMIEM L'ESFORÇ I EL CORRE MÉS QUE NINGÚ... AIXÒ ÉS EL BARÇA AMICS CULÉS!!!!

Podria estar, pàgines i pàgines, analitzant el vist ahir, però ara ja estem fora i això fa mal, i més mal ha fet a uns jugadors que se SABEN GUANYADORS i ho demostraran a la Lliga i la Champions, d'això n'estic segur. I dels errors se n'aprenc i ho farant els jugadors i ho farà GUARDIOLA, d'això no tinc cap mena de dubte.... però com us ho dic, si HENRY va ser vist el millor del partit pels "cracks" de RAC1...

EN MANS DE QUINS ESTEM PER ANALITZAR LA REALITAT BLAUGRANA???? AL LORO, QUE NO US EMBAUQUIN!!!!

Bé, ara queda aquest dissabte demostrar que guanyarem 2 de 3 partits contra el Sevilla, perquè som millors que ells, NO HO DUBTO PAS, però haurem de jugar com l'equip campió que som, i de manera ORDENADA I EQUILIBRADA, és a dir, com JO CREC EN LES ROTACIONS, el meu equip per aquest dissabte seria el següent:

VALDÉS

ALVES (?) PIQUÉ CHIGRINSKI ABIDAL

THIAGO BUSQUETS XAVI

MESSI (IBRA) BOJAN PEDRO


EQUIP EQUILIBRAT I ROTACIONS... AMB DOS COLLONS!!!



WHERE IS THE LIMIT????

22/05/2010

LA HISTORIA CAMBIARÀ PER SEMPRE!!!