diumenge, 17 d’agost del 2008

Escapada a Roma del Chemicaleum Dreamnius Teamae: Ave Hispania

Hola de nou amics bloggerístics, amb una mica de retard, però com diu la dita, més val tard... si la medalla d'or arriba, o no anava així, je, je, je.

Bé, allò promés és deute i aquí teniu un petit resum de les inolvidables postals que es poden trobar per la capital de l'Imperi: la bella città di Roma

Primo Capitolo: Il Colosseo

Majestuós, impressionant, sublim, tot un símbol de la grandessa d'un imperi que es remunta a més de dos mil anys en el passat.
Però entreu, entreu i gaudiu del seu interior... i descobrireu gladiadors, esclaus i altres personatges històrics i actuals, potser en coneixeu algun...

Algun d'aquests personatges semblen més aviat de la IMPERIAL TARRACO I BARCINO que no pas de ROMA...

Però em sembla que més que esclaus o gladiadors, tenen més pinta de GUIRISEUM o PAPARATZZIAE, no creieu?


Secondo Capitolo: Il Foro Romano

Un autèntic chemical team, una parella tarraconensis i un single NBA (No Busco Arbre, ja que m'encanta el Sol i m'he posat una gorra i cremeta, eeeehhhh!!!)

Terzo Capitolo: Il Pantheon


Aquí podeu gaudir de l'edifici de l'antiga Roma en millor estat de conservació, que no és pot dir el mateix del pipiolo romani, que em volia embaucar uns quants SESTEURCIS, que cabronni!!!

Quarto Capitolo: La Fontana di Trevi

Quina gran postal per a la posteritat, un monument de bellessa incomparable en un tó blau cel netament BLAUGRANA!!!

I quan es fa fosc, la lluminositat enlluerna tota la fontana i els seus visitants...


Quinto Capitolo: la bocca della verità

El pont sobre el riu Kuai? Si no ho sabeu sempre li podeu preguntar a ell... ho sap tot sobre ponts, enllaços i matrimonis!!!

Sesto Capitolo: il Trastevere


El millor barri per perdre's passejant per Roma: belle strade, bei posti, maestose chiese e, naturalmente, belle donne!!!

Settimo Capitolo: Piazza Espagna

Lloc de trobada de parelles i enamorats de tot tipus i classe social... Desde'ls més jovenívols japonesos, nuvis romans, o cames blanques catalanensis!!!

Ottavo Capitolo: Piazza San Pietro e il Vaticano

De l'imperi romà de fa més de dos mil anys, a l'imperi Vaticà de l'actualitat que arrastra a milions i milions de creients.
El Vaticà que congrega en el seu interior bellesses de incalculable valor artístic, símbol d'opulència ornamental i paradoxa dels postulats originals més fidels a la senzillesa i humilitat cristiana.

Alguns fidels a la fe cristiana troben a Déu a la terra, altres dipositen la seva fe en trobar-lo en el cel, i alguns pujan a les alçades per sentir-se ben aprop,... i sense ascensor!!!


Veritablement grandilocuent i espectacular, però suficient per arrastrar a l'home a la salvació de l'ànima, cos i esperit, o potser a arrastrar a l'home a la pèrdua de valors de caritat, solidaritat i germanor.


Ottavo Capitolo: Castel Sant'Angello

I si parlem de religiositat, no podia faltar un àngel, i aquest sembla que controli des de la part més alta del castell, potser a la curia vaticana?

Nono Capitolo: Auditorium Parco Della Musica

Però no només trobem història, arquitectura, art, religiositat, etc., a Roma, també podem gaudir de cultura i en particular de bona música en un marc incomparable com és La Cavea de l'Auditorium Parco Della Musica.


Inolvidable actuació musical del grup islandés SIGUR RÓS, que va portar a l'èxtasi a la totalitat d'espectadors, que van omplir fins a l'últim seient la graderia.
Veritablement amb actuacions com aquestes s'arriba a tocar el cel i veure els àngels, i puc demostrar que només vaig pendre dos cervesses (i pagar només una!!!) en tota la nit, je, je, je...

musica salva la mente, anima e corpo

P.D.: Per cert el miracle s'ha fet realitat i pels creients i no creients, hi haurà una segona oportunitat de tornar a tocar el cel amb Sigur Rós, serà el 13 de novembre a RAZZMATAZZ, que té una mica nom infernal, però és CELESTIAL o millor dit EX-CELESTIAL!!!

2 comentaris:

cocoon ha dit...

FRATELLINOOOOOOOOOOOOOO!!!

SPECTACOLAREEEEEE!!!
IMPRESIONANTEEEE!!!
BRAVISSIMOOOOOOO!!!

Mi ha piacutoo tantissimoooo!!jejeje....Grazie mille per questo viaggio e per questo concerto magnificooo!!

DIVINOOOO!!!JEJEJE

BACIONIIIIII

Goblin77 ha dit...

Impresionant reportatge de l'aventura italiana... JO no ho hagués explicat millor! Realment els escenaris eren increibles!! Llàstima de alguns italianinis un poco petardis!

Aviam si va igual de bé l'aventura de la champions ...avui cap a Polonia. ;)